Savršen odnos između cene i kvaliteta!

Trakaste zavese


ZAVESE

TRAKASTE zavese

Platnene trakaste zavese izradjujemo od platnenih traka sirine 127mm ili 89mm. U ponudi imamo preko 50 razlicitih boja i dezna platana. Izradjuju se od scochguard, shantung i screen platana.
Platnene trakaste zavese su veoma jednostavne za upotrebu i odrzavanje. Platna su tretirana antibakterijskim sredstvima i otporna su na razvoj bakterija.
Screen trakaste zavese se izradjuju od specijalne nezapaljive tkanine i imaju antibakterijsku zaštitu, samim tim su pogodne za bolnice, ordinacije i druge objekte koji zahtevaju takav tip zavesa.
Trakaste zavese su elegantno i moderno rešenje za dekoraciju vaseg poslovnog ili stambenog prostora. Najčešće se koriste za pokrivanje velikih otvora, širokih izloga kao i za unutrašnje pregrađivanje prostorija.

Veoma su jednostavne za upotrebu i održavanje.

Trakaste zavese se mogu otvarati jednostrano na jednu stranu ili dvostrano od sredine ka krajevima.

Sastoje se iz niza traka koje mogu biti širine 127 mm ili 89 mm. Trake se pomeraju pomoću lančića, a radijus njihovog okretanja je 180 stepeni sto omogućuje laku regulaciju nivoa osvetljenosti prostorije.U ponudi nudimo preko 50 različitih dezena traka izrađenih od plastificirane antistatičke, antibakterijske i nezapaljive tkanine koje ne skupljaju prašinu i ne upijaju neprijatne mirise.

Tehnički detalji

Maksimalna širina: 600 cm
Maksimalna visina: 500 cm
Širina garnišle: 4,6 cm
Širina trake: 8,9 ili 12,7 cm

Zatvaranje sa leva na desno

Zatvaranje sa desna na levo

Zatvaranje od sredine

Zatvaranje ka sredini (ista visina)

Katalozi materijala

Scochguard

PDF - Katalog boja

Shantung

PDF - Katalog boja

Screen

PDF - Katalog boja

Blackout

PDF - Katalog boja