Savršen odnos između cene i kvaliteta!

Trocal MD76 AluClip

PVC STOLARIJA

Trocal MD76 Aluclip

Trocal MD76 uključuje najnoviju tehnologiju koja je trenutno moguća u proizvodnji PVC prozora. Njegova najveća snaga je u principu modularnog sistema.

Inovativni prozor / 6 komora

Trocal MD76 uključuje najnoviju tehnologiju koja je trenutno moguća u proizvodnji PVC prozora. Njegova najveća snaga je u principu modularnog sistema.
Kao rezultat toga, Trocal MD76 nudi maksimalnu fleksibilnost kako bi se zadovoljili svi individualni zahtevi. Dizajn je toliko inovativan da je uprkos relativno uskom profilu, moguće trostruko zastakljivanje modernim izolovanim staklom. Zahvaljujući inovativnom konceptu montaže, profesionalna montaža je brza, čista i jednostavna.

Zbog svega toga, zamena starih prozora novim i savremenim kakav je Trocal MD76 ne podrazumeva veliki nered. Pojačane komore mogu biti ispunjenje penom radi poboljšanja toplotno izolacionog efekta tehnologijom ProenergyTac.

Trocal MD76 takođe može integrisati trostruko staklo ili staklo posebne namene debljine do 48 mm. To sprečava gubitak dragocene toplotne energije, plus veliki prozori obezbeđuju sunčevu toplinu u prostorijama, a time se postiže ušteda energije, uz sve estetske pogodnosti modernih PVC prozora.

Za prozore do klase otpornosti RC 2 (WK 2).
Dizajniran za protivprovalni okov.

Šta je AluClip?

AluClip

Aluminijumska maska za Trocal MD76 pruža najbolje od oba: elegantan dizajn aluminijuma u praktično neograničenom rasponu boja, plus optimalne vrednosti izolacije modernog PVC sistema profila.

AluClip Pro

AluClip Pro ima aluminijumski profil povezan sa PVC profilom. Aluminijum ima statičku funkciju, tako da nije potrebno metalno ojačanje u krilu prozora. Komora za ojačanje je ispunjena ProEnergyTec penom. Dodatno izolovani profili garantuju izvanrednu toplotnu izolaciju.

AddOn

Aluminijumski povezan štok ne može da se pohvali samo modernim dizajnom, takođe opciono može pružiti zaštitu od pogleda, kao i zaštitu od sunca. Dodatno okno poboljšava toplotnu i zvučnu izolaciju.

AluClip Zero

Dizajn varijanta u Trocal 76 sistemu je dostupna sa jedinstvenim izgledom na tržištu, koje svojim dizajnom ostvaruje poseban utisak i stvara efekat veće staklene površine.