Savršen odnos između cene i kvaliteta!

Fiksni komarnik


KOMARNICI

FIKSNI komarnik

Neprocenjiva vrednost mreža protiv insekata (komarnika) dođe do izražaja tada,kada hoćemo nesmetano da uživamo u toplim letnjim danima sve do kasnih večernjih sati kod kuće ili u stanu. Okvir komarnika od valjanog ili extrudiranog aluminijumskog profila obezbeđuje stalnu zategnutost mrežice, u ponudi su standardno u beloj, braon, sivoj boji i imitaciji drveta (renolit foljie). Mrežica je izrađena od staklenih vlakana prevučenih PVC-om sa niskim toplotnim stepenom razvlačenja, otpornih na kidanje i koroziju, dugotrajna je, a u ponudi je crne ili sive boje.

Fiksni komarnici

Komarnici sa fiksnim okvirom spadaju u tradicionalni način zaštite prozora ili vrata od dosadnih insekata. Okvir mreže je izrađen od aluminijumskog profila, koji obezbeđuje trajnu zategnutost mrežice i odoleva lošim klimatskim uslovima. Ovaj tip komarnika je pogodan za sve vrste prozora zajedno sa atipičnim oblicima, omiljen je zbog jednostavnog održavanja i manipulacije.

Komarnik Oval

Komarnik Fiksni

Panelni komarnici

mogu biti fiksni i fiksni sa magnetom (magneti omogućavaju laku montažu/demontažu). Predviđeni su za menje prozore na stambenim objektima, koji su manje ferkventni i ne otvaraju se često (kupatilo, kuhinja, špajz…). Posebnu podvrstu panelnih komarnika predstavlja Američki komarnik – koji je ceo pričvršćen za ram a ima mehanizam za otvaranje, tako da je dobar izbor za spoljna vrata i terase.