Spoljne zaluzine

Naša rolo garažna vrata odlikuje vrhunski dizajn, maksimalna toplotna i zvučna izolacija, izbor boja i kombinacija ručnog, elektro ili daljinskog otvaranja.

Rolo garažna vrata su vrlo jednostavna za manje dimenzije otvora, jer zahtevaju manje prostora za ugradnju, vrlo su tiha i ekonomična. Rolo garažna vrata izrađuju se po meri i to tako da u potpunosti prilegnu na zid.

- rolo garažna vrata su od aluminijumskih lamela visine 55 mm ispunjena poliuretanskom penom debljine 12 mm
- izbor boja po RAL-u
- motorno podizanje rolo garažnih vrata na električno i daljinsko otvaranje
- mogućnost ugradnje prozračnika i prozora
- pogodno za garaže, trgovine, izloge i sl. objekte• Izbor daljinskih komandi za garažna vrata sa jednim ili više kanala

Izrađujemo po meri

Vaša nova garažna vrata izradićemo po meri Vaše garaže tako, da potpunosti prilegnu na zid. Izradićemo ih i ugraditi za svega nekoliko dana. Objasnićemo Vam njihov rad i način korištenja.

Ušteda prostora

Rolo garažna vrata se ne otvaraju na spolja kao druga obična vrata. Rolo sistemom otvaranja prostor ispred Vaše garaže se maksimalno koristi. To je značajno kod malog prostora ispred garaže. Prostor u garaži ostaje slobodan za veće predmete, kao na pr. zimske gume, merdevine, alat itd.

Sigurnost i kvalitet

Sigurnost je jako bitna i moguća je samo u kombinaciji s elektronikom. Osiguranja mogu biti senzorska ili pritisna. Kod automatskih garažnih vrata su rad i sigurnost na prvom mjestu. Svi naši proizvodi ispunjavaju stroge sigurnostne standarde EU!

Tihi rad i duži vek trajanja

Sistem s pomićnim mehanizmom kod rolo vrata omogućava optimalano i sinhronizovano spuštanje, što omogućava tihi rad vrata. Vrata će s takovim tehnološkim rešenjem duže vremena raditi i servisiranje je nepotrebno.

slogan

• Izgled montiranih garažnih vrata  


• Pogled iz garaže  

 Pregledajte galeriju slika!  

Standardna plastifikacija
podrazumeva kategoriju PR-1:
srebrnu boju [ RAL 9006 ]
belu boju [ RAL 9016 ]
metaliziranu [ RAL 8019 ]